Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Håll koll på webbstatistiken med Google analytics och påverka er sökmotoroptimering positivt.

Håll koll på webbstatistiken med Google analytics och påverka er sökmotoroptimering positivt.

Håll koll på webbstatistiken med Google Analytics

Publicerad: 9/11, 2017

Det är viktigt att analysera och hålla koll på statistiken på hemsidan, vad är bra och vad kan förbättras för att få ännu mer besökare och exponering till er webbplats?

Google Analytics är ett verktyg som används för att analysera webbplatser och få ut viktig information som kan påverka er sökmotoroptimering positivt. Verktyget registrerar hur era användare rör sig på er webbplats och samlar information om användarna exempelvis ålder, kön och intressen så att ni ännu lättare kan nå er målgrupp.

Vi på Precis Reklam erbjuder sökmotoroptimerade och responsiva hemsidor i det smarta webbpuliceringssystemet Yodo CMS, vi installerar också Google Analytics så att ni kan hålla koll på statistiken från och med när ni lägger hemsidan skarp. Med andra ord är det inte nödvändigt att köpa till några externa tjänster som spårar er trafik, detta finns redan implementerat från dag 1.

Vill ni veta mer om hur ni kan använda Google Analytics som verktyg så erbjuder Precis Reklam en miniutbildning i Google Analytics.
Är ni intresserade av en sökmotoroptimerad och responsiv hemsida kontakta oss här.

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo