Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Lyckad utbildning om PR-planering och pressreleaser

Publicerad: 25/10, 2013

Det var flera företag som var intresserade av att förbättra sitt PR-arbete och få kunskaper om hur man formulerar, publicerar och distribuerar pressreleaser när kommunikationsbyrån Precis Reklam höll en halvdagsutbildning fredagen den 25 oktober i Gävle.

Utbildningen leddes av Joe Formgren, kommunikationsstrateg på Precis med många års erfarenhet av både PR-arbete tidningsutgivning som delade med sig av sina kunskaper och praktiska tips. Förmiddagen ägnades åt PR-planering och vad det innebär och efter lunchen fick deltagarna lära sig hur de i praktiken skall formulera, publicera och distribuera pressreleaser.

Utbildningarna genomfördes som föreläsningar med praktiska exempel och övningar men också som ett forum för utbyte av erfarenheter samt frågestund.

Arrangemanget skedde i samarbete med årets Gasellföretag i Gävleborg, Assistanspartner som hade ett par egna medarbetare med på utbildningen som för övrigt skedde i deras nya lokaler på Fältskärsleden 18 Gävle.

Några röster från deltagarna:

– Väldigt inspirerande och givande dag. Väckte många tankar av vikten av att ha en väl genomtänkt PR-plan.
Jenny Fröjd, Best Western Hotel City

– Mina förväntningar var att lära mig något nytt och det gjorde jag. Toppen! Ditt intresse och engagemang smittar av sig!
Julia Rydberg, AssistansPartner AB

– Jag tycker utbildningen var bra, enligt mina förväntningar och jag fick den information jag sökte!
Daniel Blomquist, Office IT-partner

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo