Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Marknadplanering inför 2020

Publicerad: 6/12, 2019

Vi har gjort en enkät åt Gestrike Media avseende marknadsplanering inför 2020. Där förekommer även Precis Reklam för er som vill ha mer stöd i sitt PR-arbete och kampanj- samt mediaplanering i allmänhet. Ta gärna del av den, fundera om er marknadsplanering och kontakta oss gärna för mer information om ni vill göra egna undersökningar eller vässa er marknadskommunikation under det kommande året.

Välkommen att fylla i en mindre enkät för att diskutera och se möjligheterna till samarbete, marknadsplanering och smart mediamix med Gestrike Media inför det nya året 2020. Formuläret tar bara ett par minuter att fylla i och vi hoppas att det skall vara lite kul och insiktsfull hjärngymnastik att göra innan ni planerar eller vill komplettera er marknadsföring inför 2020.

Gestrike Medias uppdrag är att hjälpa er att få ut era budskap till så många som möjligt till så låg kostnad som möjligt i den här regionen. Det gäller både era annonser och även PR-artiklar och evenemang. Vi är ett privat oberoende mediaföretag utan presstöd eller partipolitisk tillhörighet och det redaktionella materialet producerat ju av läsarna själva - dvs ni!

Genom att samarbeta med Gestrike Media i någon form så garanteras ni lägsta möjliga kontaktkostnad till er målgrupp genom att upprätthålla en sund konkurrenssituation. Minns att det var inte länge sedan bara en av våra morgontidningar tog lika mycket betalt för en enda sida - som vi idag kan erbjuda ett årslångt samarbete för som genererar mer än 2 miljoner kontakter!

Varmt välkommen att få lite mer insikt i marknadsföring och fyll i enkäten här https://forms.gle/5RNV8PKqJS7HJEyf8

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo