Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Nybörjarutbildning i Facebook

Publicerad: 2/11, 2012

Vi erbjuder nu företag och organisationer miniutbildning i Facebook. Facebook är idag den mest använda sociala nättjänsten i hela världen, räknat i antalet aktiva användare per månad.

– Vi hjälper er att bekanta er med tjänsten, lägga upp ert företags Facebooksida och visar hur ni kan ha nytta av publika eller hemliga grupper, hälsar Sofia Fröjdman på Precis. Vi rekommenderar alltid att ni är minst två deltagare från företaget när ni utbildar er inom kommunikation. Allt för att det sedan skall gå lättare att implementera i verksamheten.

– Ni behöver inte ha dåligt samvetet om ni ännu inte kommit igång med sociala medier, hälsar Joe Formgren, utbildningsansvarig på Precis. Ni är långt ifrån ensamma om att kanske ännu inte skaffat er ett konto på Facebook. Men det löser vi direkt på utbildningen. Dessutom lönar det sig att ha bra och grundläggande kunskaper så att man gör rätt från början. Det är ju företagets hela varumärke som står på spel.

Vi på Precis håller regelbundet öppna utbildningar. Där får deltagare från olika företag träffas och ge uttryck för sina funderingar och önskemål vilket brukar ge ett bra mervärde och en uppskattad dynamik i gruppen.

Tid: Ca 2.5 timmar. Plats: Templet, Muréngatan 14. Fika ingår.

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo