Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

PR-utbildning för omställning i praktiken

Publicerad: 25/1, 2014

Leader Gästrikebygden som driver projektet "Omställning i Praktiken" genomförde fredagen den 24 januari tilsammans med Leader Bergslagen en halvdagsutbildning inom PR- och marknadsföring i det charmfulla bygdecentret Nickeboskola i Norberg.

– Fokus är på att lära sig mer om hur man når ut till andra med sina projektaktiviteter och marknadsföra sina egna aktiviteter, förklarar Annelie Våhlin, initiativtagare och projektledare på Leader Gästrikebygden. Vi ville veta hur man kontaktar media och får dem att vilja skriva om vissa händelser etc. Helt enkelt hur man kommunicerar det man gör för att nå många andra med sina budskap! 

Utbildningen leddes av Joe Formgren, från kommunikationsbyrån Precis Reklam i Gävle som har många års erfarenhet av både PR-arbete och tidningsutgivning. Han delade med sig av kunskaper och praktiska tips liksom att deltagarna fick öva praktiskt både i grupp och enskilt. 

Deltagarna som kom från både Bergslagen och Gästrikland fick lära sig grunderna i PR-planering liksom hur de skulle formulera, publicera och distribuera pressreleaser samt en generell genomgång i marknadsföring.

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo