Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Precis startar Svensk Webbservice

Publicerad: 23/1, 2018

Söker ni Sveriges bästa webbyrå? Eller vill ni bara ha en billig och bra hemsida? Ja, utbudet är stort och det kan vara svårt att veta var man skall vända sig. Beroende på budget, målgrupp och vilka funktioner ni vill ha på er hemsida så finns det lösningar för någon tusenlapp upp till en förmögenhet beroende vilken byrå ni vänder er till.

Nu lanseras en helt ny tjänst som heter Svensk Webbservice vilken utlovar enkla och snabba uppdateringar av nyheter och erbjudanden på hemsidor. Är de för krångliga att administrera och inte mobilanpassade eller sökmotoroptimerade erbjuds kunden att få sin sida ombyggd eller en helt ny hemsida från grunden för en mycket rimlig kostnad.
– Vi har tagit fram ett standardiserat system för att snabbt, enkelt och effektivt hjälpa kunder över hela landet med de här tjänsterna, berättar Joe Formgren från Precis Reklam i Gävle som grundat tjänsten tillsammans med två andra webbyråer. Vi uppdaterar befintliga webbsystem oavsett om de är skapade i WordPress, Joomla, Drupal eller vårt egenutvecklade CMS Yodo. Vi har dock märkt att många kunder blivit övergivna av sina leverantörer då det är förhållandevis enkelt att sätta ihop något i ett modernt publiceringssystem. Men sedan är det inte alls lika roligt att underhålla och uppdatera sidorna när system och teknik hela tiden förändras.

En bra och modern hemsida skall vara välorganiserad, lätt att överskåda och navigera i. Dessutom skall den vara vara sökmotoroptimerad (SEO Search Engine Optimization), mobilanpassad och fungera lika bra på läsplattor och mobilen som i datorn.
– Det som många inte tänker på är utvecklingen framåt, säger Joe. För oss är det självklart att man skall ha en riktigt snygg hemsida med en unik design liksom att den skall vara mycket enkelt att administrera. Ett tips som som både webbyråer och kunder ofta missar är att hemsidan dessutom skall den vara enkelt att bygga ut när kunden senare vill utveckla den och komplettera med till exempel nyhetsbrev, e-handel, digital signage, intranät, kundhanteringssystem och projekthantering m.m. Därför påstår vi att man bör tänka till från början. Med vårt eget publiceringssystem Yodo CMS kan man till exempel enkelt koppla ihop med det populära och snabbväxande ekonomisystemet Fortnox via ett API (Application Programming Interface) och då har man plötsligt ett helt verksamhetsstöd med allt från intern- och extern kommunikation till bokföring.

Svensk Webbservices avsikt är att knyta samarbete med webbyråer i hela Sverige som var och en har sina unika kompetenser och specialistkunskaper. Detta gäller specifikt när uppdragsgivarna vill ha sina sidor specifikt utvecklade i WordPress, Joomla eller Drupal.
– Men vi vill även gärna ha kontakt med reklambyråer som vill utveckla sig till att bli fullvärdiga webbyråer, säger Joe. Där har vi ett koncept med utbildning i publiceringssystemet Yodo som inkluderar hosting, utveckling, support och service. Då får man lära sig att det är lika enkelt att designa hemsidor som det är för slutkunderna att uppdatera dem. Dessutom är det en stor trygghet att slipper bära hela ansvaret själv för att systemet skall fungera.

Om Svensk Webbservice
Svensk Webbservice är specialicerade på att hjälpa små och mellanstora företag att uppdatera sina hemsidor. Vi formulerar och publicerar löpande era nyheter och erbjudanden. Har ni en gammal hemsida som är svår eller helt omöjlig att administrera så bygger vi enkelt om den och publicerar den på ett modernt CMS som blir enkelt för er att administrera samt naturligtvis både responsiv, mobilanpassad och sökmotoroptimerad. Vi skapar även hemsidor från grunden. Baserat på befintlig logotype, grafik, text och bild kan vi bygga upp en ny hemsida åt er inom en vecka.

Svensk Webbservice driftar befintliga webbsystem vare sig det är WordPress, Joomla, Drupal eller vårt egenutvecklade CMS Yodo. Huvudsaken är att sidan är byggd enligt modern standard vilket innebär att den skall vara mycket enkel att administrera samt mobilanpassad och sökmotoroptimerad förstås. Har ert nuvarande system stora brister ersätter vi enkelt det med Yodo CMS. Då får ni ett modernt publiceringsverktyg som möjliggör enkel administration samt erbjuder tilläggsmoduler bland annat Nyhetsbrev, Display eller ett komplett verksamhetsstöd med Intranät, E-handel, Nyhetsbrev, CRM och Projekthantering som kan kopplas till moderna ekonomisystem som t.ex. Fortnox.

Som kund till Svensk Webbservice får ni alltid en personlig kontaktperson men även tillgång till hela vårt nätverk av webbredaktörer.
Vill du bli en del av Svensk Webbservice och dela med dig av din expertis? Välkommen att kontakta oss då vi söker samarbetspartners över hela Sverige.

För mer information se:
www.svenskwebbservice.se
Adress: Precis Reklam. Muréngatan 14, 802 50 Gävle
E-post: kontakt@svenskwebbservice.se
Marknad: Joe Formgren, 070-679 79 00
Kundsupport: Emanuel Golabiewski, 026-511 000

För mer information om publiceringssystemet Yodo se: www.yodo.se

Grundarna av Svensk Webbservice fr.v. Henrik, Stefan, Joe och Emanuel på Precis Reklam i Gävle.

Grundarna av Svensk Webbservice fr.v. Henrik, Stefan, Joe och Emanuel på Precis Reklam i Gävle.

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo