Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Sofia Fröjdman är tillbaka på Precis för att sommarjobba.

Sofia Fröjdman är tillbaka på Precis för att sommarjobba.

Sofia tillbaka på Precis

Publicerad: 9/6, 2014

Från och med juni har vi det stora nöjet att välkomna den gamla kollegan Sofia Fröjdman tillbaka till Precis. Sofia, som lämnade Precis i höstas för studier, kommer att arbeta sommarmånaderna innan hon återgår till studierna i Skövde. 


Under juni och augusti månad stärker vi upp Precis med ett av våra gamla ansikten när Sofia kommer och sommarjobbar. Sofia, som i höstas lämnade Precis för att högskolestudier i Skövde, kommer att arbeta som vanligt med projektledning, grafisk produktion och PR.
 

– Det är väldigt kul att vara tillbaka och att träffa alla gamla kunder igen, berättar Sofia. Men jag har även under årets gång arbetat en del på distans så helt borta från Precis Reklam har jag inte varit. 

Sofia studerar den treåriga kandidatutbildningen Informationsteknologi - User Experience Design vid Högskolan i Skövde. Utbildningen är den senaste inriktningen inom människa-dator-interaktion med fokus på att skapa bra användarupplevelser för olika typer av system.

Vi förstår att studierna är prioritet ett men hoppas på och planerar för ett fortsatt bra samarbete i framtiden med Sofia som en extrakompetens på distans. 

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo