Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Sofia välkommen på Precis

Publicerad: 17/10, 2017

Från och med September 2017 har Precis fått en ny praktikant. Sofia Brunnberg studerar just nu till webbredaktör på distans från Högskolan i Borås, men hoppas att kunna växa i sin yrkesroll hos oss på Precis.

Sofia är 25 år gammal och kommer ursprungligen från Vallentuna, en kommun två mil norr om Stockholm. Hon studerar i dagsläget till webbredaktör, en utbildning som innebär grundläggande kunskaper inom webbdesign, grafisk formgivning och textproduktion. Till sommaren förväntas Sofia bli färdigutbildad och passar därför på att samla på sig så pass mycket erfarenheter hon bara kan hos oss på Precis innan hon tar steget ut i arbetslivet. Praktik ingår inte i programmet, utan Sofia sökte sig hit på eget bevåg, i förhoppningen att utvecklas i sin yrkesroll.

- Jag har hunnit vara här i några veckor nu, och jag har fått ett väldigt bra välkomnande. Jag är otroligt glad att jag har fått chansen att vara här och det är fantastiskt att få omsätta sina kunskaper i praktiken.

På fritiden gillar Sofia att träna, kolla på serier, äta glass och laga mat. Hon tycker dessutom om att skriva skönlitterära texter, något som kommer väl till pass hos oss på Precis.

Vi på Precis hoppas att Sofia kommer att trivas här och hälsar henne varmt välkommen!

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo