Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Välkommen Elin

Publicerad: 6/9, 2016

Från och med September 2016 har Precis fått en ny praktikant. Elin Weiring studerar just nu på Högskolan i Gävle och ska praktisera här hos oss fram till jul.

Elin är 21 år gammal och studerar ett treårigt program på Högskolan i Gävle som heter Programmet för Professionellt skrivande. Där studerar hon svenska språket, vilket hon även kommer få en examen i till sommaren, samt olika skrivområden som journalistik och skönlitterärt skrivande. Det var där hon först kom i kontakt med Copy Writing och bestämde sig för att hon ville lära sig mer om yrket. Inom utbildningen ingår egentligen inte praktik, utan Elin sökte sig till Precis på eget initiativ för att lära sig mer om yrket.

- Jag är otroligt glad över att jag fått chansen att praktisera här på Precis! Jag är säker på att jag kommer lära mig mycket och utvecklas under tiden jag är här. Medarbetarna har bemött mig väldigt bra och jag känner mig mer än redo att börja! berättar Elin.

På fritiden gillar Elin att dansa Streetdance, vilket hon gör på en dansskola i stan. Dessutom gillar hon att skriva mycket skönlitterärt i olika genrer. Det är skrivintresset hon brinner mest för och hoppas kunna utveckla inom ett yrke. 

Vi på Precis hoppas Elin kommer trivas här och hälsar henne varmt välkommen!

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo