Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Välkommen Hugo

Publicerad: 28/2, 2018

Från och med Februari 2018 har Precis fått en ny praktikant. Hugo Zetterberg studerar just nu Grafisk Design på Mittuniversitetet i Sundsvall, men hoppas att kunna växa i sin yrkesroll hos oss på Precis.

Jag heter Hugo Zetterberg. Jag är 20 år gammal och kommer från början ifrån en liten by som heter Arbrå som ligger ca 1,5 mil norr om Bollnäs. I dagsläget så studerar jag Grafisk design och kommunikation på Mittuniversitetet i Sundsvall där jag bor med min sambo. Jag ska till och avsluta mitt andra av sammanlagt tre år där och trivs väldigt bra. Under min utbildning så har jag fått lära mig många olika områden. Allt från designhistoria till bokbindning.
Under min tid här på Precis Reklam så har jag lärt mig arbeta mer strukturerat och logiskt i program som Adobe InDesign och Adobe Illustrator. Jag ser fram emot att lära mig mer!

Praktiken vi nu har är under en period på sammanlagt tio veckor. Just nu har jag endast lite mindre än tre veckor kvar på min praktikperiod som känns lite ledsamt. Jag är väldigt nöjd med mitt val av praktikplats. Ser dock fram emot allt som komma skall!

På min fritid gillar jag att vara kreativ på olika sätt. Jag spelar gitarr, illustrerar och fotograferar. Matlagning samt att umgås med familj och vänner värderas även väldigt högt.

Vi på precis hoppas att Hugo kommer trivas här hos oss och att han får ytterligare kunskaper att ta med sig under den tid han är här.

Varmt välkommen till Precis, Hugo!

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo