Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Välkommen Jonathan

Publicerad: 13/1, 2016

Från och med Januari 2016 kommer Jonathan att börja sin praktik på Precis. Han studerar just nu på Idévärlden i Bollnäs, där han går en Originalare utbildning.

Jonathan Wärnberg är 23 år och kommer från Uppsala. Han har tidigare gått medieprgrammet med inriktning på grafisk formgivning, och går just nu en tvåårig yrkeshögskoleutbildning inom grafisk design och kommunikation. Inom utbildningen ingår en 22 veckor praktik period. Han valde att skicka en ansökan till Precis reklam och blev varmt omhändertagen och välkommen.

- Det ska bli otroligt roligt att få arbeta med gänget på Precis! Jag tror att det finns mycket att lära ifrån den här arbetsplatsen. Mycket trevliga medarbetare och jag tror att det kommer att vara en innehållsrik tid. Det känns så roligt att äntligen få börja! berättar Jonathan.

På Jonathans fritid gillar han att se och studera film. Ju äldre och obskyrare desto bättre säger han. Han hoppas att en dag få arbeta med att skapa eller vara med och producera film. Jonathan gillar även att cykla och gå i skogen. I framtiden kan han se sig själv jobba som AD eller Creative director på en produktionsbyrå någonstans, gärna i Hälsingland!

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo