Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Välkommen Nova

Publicerad: 9/4, 2018


Från och med April så har vi Nova på besök hos Precis! Hon kommer hit via arbetsförmedlingen för att arbetsträna och kommer tillbringa några månader hos oss, vi hälsar henne varmt välkommen!

Nova har precis flyttat tillbaka till Gävle igen efter ungefär tio år och är mycket nöjd med sitt beslut att flytta hit igen. Hon kommer till oss med kunskaper i photoshop, design och ett öga för detaljer.

– Det känns jättespännande att vara här. Ända sedan jag var liten drömde jag om att jobba på en tidning av något slag. Jag tycker mycket om att skriva och skapa och har just nu en barnbok på gång som jag skulle uppskatta att jag kommit halvvägs igenom. Jag målar även tavlor och landskap som ligger mig varmt om hjärtat, oftast i akvarell men jag skissar även med blyerts när andan faller på.

På fritiden sjunger jag i kör och tycker mycket om att gå ute i naturen. Drömmen är att bli författare och att kunna livnära mig på det, men det är nog ett tag kvar innan jag kommer så långt, men drömmen är stark! Jag syr även kläder,broderar och skapar inför levande rollspel som jag har nöjet att delta i två gånger per år. Det har utvecklat mig otroligt mycket och är del i den person jag är idag, det är inte många som tror på mig när jag säger att jag en gång varit en blyg och tyst person som sällan vågat ta ton. Att få den mentala utmaningen där handling har konsekvens genom teater där det går att prata om situationen efteråt, är något som utvecklar mycket och det är jag väldigt tacksam för. Det ger en större förståelse för båda sidor av diskussioner som man inte alltid får på samma sätt i verkliga livet.

Vi på precis hoppas att Nova kommer trivas här hos oss och att hon får ytterligare kunskaper att ta med sig under den tid hon är här.

Välkommen till Precis, Nova!

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo