Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white

Välkommen på Rock&SoppLunch med Dan Hylander

Publicerad: 19/12, 2018

Måndagen den 14 januari blir det Rock- och SoppLunchen med välljudande musikkonsert i miniformat på Templet i Gävle med Dan Hylander. Han kommer tillsammans med trumvirtuosen Ingemar Dunker från Sandviken och Micke Finell, tidigare The Refreshments, som kommer och sjunger in det nya året på Templet i Gävle.


Plats: Templet, Muréngatan 14, Gävle
Vi på Precis Reklam bjuder tillsammans med våra kollegor på Gestrike Media, och affärsnätverket effect plus+ in vänner och samarbetspartners på den här mingellunchen kryddad med musikunderhållning i toppklass.

Minishowtime kl. 13.00, Lunchöppet från 11.30.
OSA och anmälan nedan gärna så snart som möjligt, dock senast torsdag den 10 januari.

Dan Hylander är en mycket uppskattad svensk låtskrivare, sångare och gitarrist. Bland hans mest kända låtar finns pärlor som Skuggor i skymningen, Farväl till Katalonien, Svart kaffe, Du är det vackraste och Och allt jag rymmer.
Han har samarbetat bland annat med Py Bäckman och via duons gemensamma kompband Raj Montana Band. Det kommersiella genombrottet kom i början av 1980-talet. På senare år har han gjort solokarriär med nybildade kompband, förutom enstaka återföreningar av Raj Montana Band. Raj Montana Band återförenades igen 2017.

Hylander fick 1984 Rockbjörnen som årets bästa manliga artist. Året innan hade han, Py Bäckman och Raj Montana Band belönats som bästa svenska band. Åren 2007–2015 har Dan Hylander till stor del varit bosatt i Bolivia med sin familj, men valde i början av 2016 att återvända till Sverige.

– Vi är mycket glada över att kunna upprätthålla den här härliga traditionen med ”Trött att turnéra-gänget” och få hit en så här etablerad artist, säger Joe Formgren på Precis Reklam. Vi brukar bjuda in våra kunder och partners på fika i samband med detta. I år så bjuder vi på lunch i stället så det här ser vi verkligen fram emot.

Varmt välkommen - och ta gärna med någon kund eller kollega. Anmälan på länken här >>

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo