Juldekoration Julkula vänster
precis rgb white
precis rgb white
Christian Frisk

Christian Frisk

Vi hälsar Christian välkommen

Publicerad: 4/2, 2015

Från och med januari så har vi Christian Frisk på praktik här hos oss på Precis. Christian studerar till vardags grafisk design och kommer att tillbringa sin fjärde termin genom att prova på den grafiska yrkesrollen ute i arbetslivet. I juni är det dags för examen och vi ser fram emot dessa kommande månader.

Under vårterminen har vi extra arbetsstyrka i form av två praktikanter, varav en av dem är Christian. Han kommer under perioden januari till och med juni att jobba med grafisk formgivning och få erfarenhet inom branchen här hos oss.

- Det har hittills varit en rolig och innehållsrik start på praktiken. Jag har tagit med mig en hel del kunskaper från skolan som jag har haft användning av, samtidigt som jag har lärt mig otroligt mycket på den korta tid jag har varit här, vilket känns jätteroligt säger Christian.

Christian kommer från Kilafors i Hälsingland och spelar samt skriver musik till bandet KRITA på fritiden. Bandet har funnits i 4-5 år, varav Christian har varit delaktig under tre år. Det går åt ungefär 8 timmar i veckan på rep och spelningar blir det ungefär 1-2 gånger i månaden.

Christian studerar vid Idévärlden grafisk design och kommunikation i Bollnäs som är en två-årig yrkeshögskoleutbildning. Utbildningen innefattar tre terminer i skolbänken genom att lära sig grundläggande kunskaper inom grafisk design. Den fjärde och sista terminen innehåller praktik ute på ett företag inom branschen.

Vi tror och hoppas att detta kommer bli en bra och givande praktiktid för Christian här hos oss på Precis reklam!

Sociala medier

Alla rättigheter reserverade ©
Precis Reklam producerad i
Yodo